Despre noi

Căminul pentru bătrâni Sanotour este situat în comuna Izvoarele (Prahova), pe DN1A, la 8 km de Vălenii de Munte spre Cheia – Brașov, la 5 km de mănăstirea Crasna și la 99 de km de București. Căminul pentru bătrâni se află într-o localitate liniștită cu aer curat, înconjurată de dealuri, păduri și livezi. Cadrul natural propice relaxării, odihnei și tratamentului, într-un loc ferit de zgomote și poluare, face din căminul pentru bătrâni un loc minunat.

Căminul beneficiază de o construcție nouă cu trei etaje, executată 80% cu materiale ecologice. Centrul a fost edificat pe locația unui fost conac, inglobând în clădire o fântână veche de 200 de ani. Lift nou, scară amplă din lemn de pin, rampe pentru accesul persoanelor cu handicap. Capacitate: 60 de locuri în camere cu două sau trei paturi, ambianță familială, mobilier nou.

În căminul pentru bătrâni Sanotour, peste tot există balcoane, cu perspectivă montană – la est, vârful Cetățuia, la nord-vest, Munții Moasa, Trifoiul, Nebunașul și Poiana Mare. Fiecare cameră are baie proprie (cu preșuri și accesorii care evită alunecarea). Alte dotări: coafura, frizerie, cablu TV, internet, telefon, sonerie pentru alertarea personalului de supraveghere generală. Clădirea beneficiază de o spălătorie profesională. Se permite decorarea camerei cu obiecte personale (tablouri, mileuri, bibelouri, etc.).

Personalul căminului este educat pentru îngrijire cu dragoste și loialitate. Nu este permisă ținerea animalelor în camere. Fumatul este interzis în zonele de uz comun, inclusiv in camere. Ambient apropiat de cel de acasă.