Servicii

  • Cazare

Caminul pentru batrani Sanotour beneficiaza de o constructie noua cu trei etaje, executata 80% cu materiale ecologice. Centrul a fost edificat pe locatia unui fost conac, ingloband in cladire o fantana veche de 200 de ani. Lift nou, scara ampla din lemn de pin, rampe pentru accesul persoanelor cu handicap. Capacitate: 60 de locuri in camere cu doua sau trei paturi, ambianta familiala, mobilier nou.
Fiecare camera are baie proprie (cu presuri si accesorii care evita alunecarea). Alte dotari: coafura, frizerie, cablu TV, internet, telefon, sonerie pentru alertarea personalului de supraveghere generala. Cladirea beneficiaza de o spalatorie profesionala. Se permite decorarea camerei cu obiecte personale (tablouri, mileuri, bibelouri, etc.)

  • Masă

In caminul pentru batrani Sanotour, se asigura patru mese pe zi cu meniuri speciale, dietetice, in acord cu patologia fiecarui rezident, pregatite in bucataria proprie si servite in spatiu special amenajat tip restaurant.

  • Recuperare medicală

Caminul pentru batrani Sanotour ofera ingrijire pentru persoane in varsta, pentru tratarea afectiunilor batranetii. Fiecare program va fi intocmit de echipa multidisciplinara impreuna cu medicul specialist, psiholog, asistenta medicala, familia si beneficiarul acesteia pentru a asigura servicii optime si personalizate. Pentru afectiuni curente, cei gazduiti la caminul pentru batrani Sanotour sunt arondati medicului de familie. Avem maseur dar nu pentru recuperare ci de intretinere.
De serviciile caminului pentru batrani Sanotour pot beneficia si persoane care se trateaza ambulatoriu sau in regim de pensiune completa.

  • Terapie ocupațională

Caminul pentru batrani dispune de: un spatiu recreativ (care are drept fundal o fantana cu apa limpede de la 25 m adancime), mese pentru jocuri recreative, televizor-ecran. Se organizeaza iesiri in aer liber in imprejurimi, sarbatorirea zilei de nastere (accesul sarbatoritului la bucatarie daca doreste retete proprii) si alte evenimente la cererea rezidentilor, in functie de preferinte. Cine doreste poate avea o zona pentru plantat flori si legume.